Trouwjurken-smil.jouwweb.nl
Home » Avondjurken

Avondjurken

de avondjurk is gemaakt met satijn en versierd met kant applique kon de jurk uniek genoeg uitstaan ​​op haar speciale dag te maken. het past bij haar sterk met een-lijn stijl. hoewel ze geen witte teint, kan de zuivere witte kleur haar teint enorm fleuren. en de knie lengte kon pronken met haar slanke benen. dus mijn vriend besluit om maar zonder meer aarzeling. naar mijn mening, zou dit avondjurk geschikt voor slanke meisjes met middelste gestalte te zijn, en het is juist voor de zomerdagen.

Ik zou alleen willen bedanken licht in de doos voor zo'n mooie avondjurken. Het was een zeer goede kwaliteit en iedereen was verbaasd over hoeveel het had cost.I had genomen een beetje zoals het was iets te lang. Al met al was het zeker waard. Ik het zeker aanraden voor elke bruid te zijn!

ontving deze mooie avondjurk de andere dagen en het was absoluut mooi en de standaard maat past perfect! heb \ 't eens nodig aanpassingen! zo veel beter dan de uitgaven een klein fortuin aan een bruids winkel! Ik heb iedereen te vertellen over deze site!