Trouwjurken-smil.jouwweb.nl
Home » trouwjurken 2013

Top voorjaar van 2013 trouwjurk trends

Tijdens Bridal Fashion Week in New York City, een aantal van de top bruidsjurk ontwerpers, met inbegrip van Monique L'Huillier, Anne Barge, Michigan-based couture designer Katerina Bocci en vele andere gerespecteerde trendsetters gemaakt landingsbaan displays van hun top trouwjurk 2013 ziet er voor de lente 2013, en de overkoepelende trend is zacht, romantisch en meer ingetogen dan sexy. Om u te helpen uw droom jurk, hier zijn de top vijf trends voor het voorjaar bruidsjurken:
* LaceHertogin Kate is nog steeds de heersende invloed op bruidsjurken, met haar iconische kanten bruidsjurk inluiden in een verscheidenheid van kant toepassingen. Kate ervoor gekozen om haar armen en schouders met kant te dekken, en de blik gaat verder met een verscheidenheid van kant stijlen gebruikt voor mouwen, voor de gehele lengte van de rok, en voor de dekking van de borst en schouders alleen in mouwloze jurk stijlen.
Bruidsjurk ontwerpers zijn nu het opnemen van een kijkje genaamd "nouveau kant," waarin de kunst in de patronen van kant, van delicate, kleine kant patronen om grotere, meer grafische bloemenprints gemaakt van kant, dat de bruid schouderbladen kan betrekking hebben op in de rug , of versieren de jurk zelf. Conservatieve bruiden die willen verdoezelen, of waarvan de huizen van aanbidding niet mogelijk blote armen en schouders, dol op de kant-bekleding look, die aansluit op de voorjaar van 2013 trend van romantische, vrouwelijke, met een oude wereld voelen.
* Meer dan witKleur op de bruidsjurk start-en landingsbanen is vet en chic, met de Vera Wang rode trouwjurken 2013 die zo veel aandacht kreeg tijdens de start-en landingsbaan val's laat nog steeds een top trend met bruiden. Blauw is de levendige kleur naar keuze dit voorjaar, in een waaier van tinten van saffier tot de Caraïbische blauwe en blush-gekleurde roze en groen zijn ook top keuzes. Maggie Sottero is een ontwerper die een opvallende blush roze jurk nog specialer met een strass riem voor schittering en een roze gegolfde zeemeermin rok. Toga's in kleur zijn populairder nu, omdat veel bruiden vinden dat hun huid toon werkt beter in gekleurde jurken dan in het wit, die kan wassen bleker bruiden.

Reactie plaatsen

Reacties

Aubrey Harrell
6 jaar geleden

deze jurk ziet er geweldig uit voor een strand bruiloft. is het ok voor mij om het te dragen op een bestemming bruiloft? of het is te kort? Ik ben zo verward over welke trouwjurk inhaken op uw website